Év végi munkarendünk

Kedves vásárlónk!

Decemberben az alábbiak szerint szállítunk majd:

GLS:

December 12, szombat - munkanap, kiszállítás a megszokottak szerint. 
December 23, szerda - utolsó munkanap karácsony előtt. A december 23-án feladott csomagok december 28-án kerülnek kiszállításra.
December 24 - december 27 - munkaszüneti napok, a csomagok kiszállítása szünetel.
December 30, szerda - utolsó munkanap az évben. A december 30-án feladott csomagok január 4-én kerülnek kiszállításra.

 


 

Foxpost

 

December 8, kedd - az automaták túlterhelésből adódó rengeteg reklamáció miatt a Foxpost-ra januárig nem tudunk csomagot feladni. Sajnos az a tapasztalatunk, hogy a megszokott 1-2 napos átfutási időből legalább 5-10 nap lett, és egyre több az automatákat érintő technikai probléma is (nem működő érintőképernyő, stb) így ezzel a szállítási móddal nem tudnánk garantálni a karácsony előtti kézbesítést.

 


 

Pick Pack Pont:

 

December 16, szerda - utolsó Pick Pack Pontos csomagfeladás az évben, ezt követően a szolgáltatás január 4-ig nem lesz elérhető webáruházunkban.

 


 

FIGYELEM! 

A drasztikusan megugrott csomagszám miatt a december 17-én 12:00-ig leadott megrendelések esetén tudjuk garantálni a még karácsony előtti kiszállítást. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy az ez után érkező megrendeléseket is még időben teljesítsük, de a biztonság kedvéért azt javasoljuk, ne hagyd az utolsó napokra az ajándékok beszerzését.